Koningsoesterzwam met spek en pasta
Eryngii is de koningsoesterzwam. En daar maak je simpele en zo lekkere gerechten mee. Zoals dit, met spekjes, nameko en een brede pasta
Eryngii is de koningsoesterzwam. En daar maak je simpele en zo lekkere gerechten mee. Zoals dit, met spekjes, nameko en een brede pasta
Een verrassende en zeer smakelijke ovenschotel van zuurkool, pompoen met wat ui, spekjes en een laag kaas erover
Een eenvoudig maar verrassend smakelijk gerecht van in dunne plakjes gesneden chayote, met een uitje en guanciale, het traditonele Italiaanse wangspek. En natuurlijk Parmezaanse kaas erover.
Een uiterst smakelijke ovenschotel van brokken chayote met spek en peper op een bedje van zoete aardappelpuree. Chayote en bataat (zoete aardappel) zijn van de Nieuwe Wereld. En dat smaakt naar meer!
Geheel en al in Chinese stijl: plakjes komkommer met gemarineerd gehakt maken een zeer smakelijk maal.
Dit is een razendsnel te maken gerecht dat bovendien zeer smakelijk is: met veel komkommer, gehakt en hoisin saus.
Een hele snelle en smakelijke maaltijd van kleine blokjes courgette, plakken spek en kaas. En natuurlijk pasta, penne of iets soortgelijks.
Een fijne wokschotel met stengelsla (celtuce) met gehakt, prei en uiteraard sojasaus op rijst. Geheel op de Chinese wijze van Ken Hom.
Schorseneren met ham is een ovenschotel van stukjes schorseneer in een hamsaus, onder een dek van geraspte kaas. Dat klinkt niet alleen lekker, het is ook lekker!
Zeer smakelijke schotel, die je kunt bakken als een cake, met lagen savooiekool en gehakt met rijst en dat gekruid met paprikapoeder en karweipoeder.
Een zeer smakelijke schotel van gebakken blokjes knolkervel, aardappel en champignons of shiitakes. En een paar aardperen.
Normaal gesproken een wrap van ijsbergsla, maar nu als bedje van sla met daarop gewokt varkensgehakt met groenten en shiitakes